Returnarea produselor nedorite

14 zile pentru a anula achiziționarea de produse

În UE, pentru contractele încheiate începând cu 13 iunie 2014, aveți la dispoziție 14 zile pentru a anula achizițiile efectuate on-line.

Această perioadă de reflecție expiră după 14 zile de la primirea produselor. Dacă perioada de reflecție expiră într-o zi nelucrătoare, termenul este prelungit până în următoarea zi lucrătoare.

Puteți anula comanda din orice motiv, chiar și pentru simplul fapt că v-ați răzgândit.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne  comunicați, fără echivoc, decizia dumneavoastră. Puteți face acest lucru, de exemplu, prin adăugarea unei declarații scrise la produsele pe care le returnați prin poștă sau prin trimiterea unui fax sau e-mail. Nu este suficient doar să trimiteți produsele înapoi. Folositi acest  model de formular de retragere pe care îl puteți folosi pentru a ne  comunica decizia dumneavoastră. Dacă nu doriți, nu sunteți obligat să folosiți formularul respectiv.

Returnarea sumei achitate de catre d-voastra se face în termen de 14 de zile de la primirea notificării de retragere, dar rambursarea poate întârzia în cazul în care nu am primit produsele înapoi sau cel puțin dovada că le-ați trimis.  Dumneavoastră va trebui să plătiți costurile returnării bunurilor către LRC AUTO PARTS SRL.

 

Atenție!

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită.

Mentionam ca in  cazul conținutului digital se aplică reguli specifice.

Adresa returnare produse nedorite:

SC LRC AUTO PARTS SRL

Str Orizont 19, Nr 30

Micesti, Jud Alba

510002